El bolló

 

“El Bolló” ja és la nostra primera cervesa, anomenada així fent referència a la font que drena les aigües de la Vall Major del poble que ens acull: Torrebesses.

photo_2018-05-18_19-52-40

Hem volgut que dins l’ampolla d’aquesta cervesa hi trobeu el paisatge d’un camp d’ametllers de Torrebesses.

Per fer-ho vam recollir 3 cereals (ordi, blat i civada), 4 flors (farigola, romaní, flor d’ametller i llúpol) i n’hem fet 3 fermentacions (l’última a l’ampolla) per després d’una llarga guarda aconseguir que cada glop sigui una part del Segrià Sec.

No contents amb aquest repte i recuperant les receptes més antigues de la cervesa, tant antigues que els nom de “cervesa” i nom de “pa” eren la mateixa paraula, hem decidit incorporar-hi les fantàstiques qualitats del pa de pagès a la nostra cuita com un ingredient més que ens aporta les fibres, aminoàcids, minerals, vitamines,… per fer de fil conductor de la nostra cervesa.

Així doncs us convidem a tastar-la i us prepareu per la seva degustació. Us sorprendrà.

Ah! i me’n oblidava: aquesta i totes les nostres cerveses seran aptes per a tothom, també per a celíacs, o sigui que ja ho sabeu, en l’apassionant món de la cervesa, com més serem més riurem… fins que s’acabi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s